MILANO NOVA GODINA 2025 – 430€

MILANO NOVA GODINA 2025-430€

Milano – Đenova – Lugano – Komo Shopping u outletu “Seravalle”

AVIO PREVOZ SA TAKSAMA + HOTEL + TRANSFERI + VODIČ

I polazak   4 dana /30.12.-02.01.2025

FIRST MINUTE CIJENA za prijave do 20.10.2024

MILAN CITY TOUR - FASHION CAPITAL OF ITALY

1.DAN / PONEDELJAK – 30.12.2024. / PODGORICA – TIRANA – MILANO
Sastanak grupe kod Delte na strani Zare U 01h. Transfer do Tirane. Let za Milano u 08:05 h. Slijetanje u Milano u 09:55 h.  Odlazak na panoramsko pješačku turu:  Obilazak veličanstvene katedrale Duomo sagrađene u gotskom stilu na istoimenom trgu. Katedrala je bila najveće hrišćansko svetilište sve do izgradnje crkve Sv. Petra u Rimu, zauzima površinu od 12000 metara kvadratnih i krasi je čak 3400 statua. Trg Merkanti. Nakon kratke pauze u galeriji Vitorio Emanuele, zasvođenog prolaza sa elegantnim prodavnicama i lokalima, a koji spaja Trg Duomo sa Trgom Skala, nastavak obilaska ka čuvenom teatru Milanska Skala, zatim panorama bazilike Sant Ambrođo koja potiče iz IV vijeka. Slobodno vrijeme za individualna razgledanja. Smještaj u hotel. Noćenje.

Milan Tour 2025 - Travel Divas®

2.DAN / UTORAK – 31.12.2024. / MILANO – LUGANO – JEZERO KOMO
Doručak. U popodnevnim satima mogućnost odlaska na fakultativni izlet za Švajcarsku. Obilazak bajkovitog grada Lugano, koji se nalazi na istoimenom jezeru. Obilazak glavnog gradskog trga Della Riforma, crkve San Roco i Santa Maria Degli Angioli i parka vile Ciani. Slobodno vrijeme za šetnju gradom ili uz jezero Lugano. U povratku ka Milanu odlazak do jezera Komo. Jezero Komo je treće po veličini jezero u Italiji. Nalazi se na samom sjeveru zemlje na granici sa Švajcarskom u podnožju Alpa. Jezero je najpoznatije mondensko mjesto u Italiji na kome se nalaze Vile italijanskog i svjetskog džet-seta: Erosa Ramacotija, Donatele Versaće, Džordža Klunija… Čarobna kombinacija Alpa i jezera čini ovo mjesto izuzetnom turističkom atrakcijom. Mogućnost fakultativnog organizovanja vožnje feribotom (ili brodićem) po jezeru, u zavisnosti od vremenskih uslova. Slobodno vrijeme iskoristite uživajući uz miris i ukus šoljice espresa, fenomenalni sladoled ili čašu italijanskog vina… Večernji povratak u Milano.  

                           INDIVIDUALNI DOČEK NOVE GODINE 2024. Noćenje.

Putovanje MILANO NOVA GODINA 2025. - Sol Azur travel & events

Explore Lugano: A Fusion of Swiss & Italian Charm | Switzerland Tour

Jezero Como jedna je od najvećih atrakcija Italije koju vrijedi posjetiti

3.DAN /SRIJEDA – 01.01.2024. / MILANO – ĐENOVA – SERRAVALLE 
Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak do Đenove i obilazak grada: Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca, stari svetionik La Lanterna (najstariji svetionik na svijetu, koji još uvek radi), kuća Kristofera Kolumba… Nakon obilaska slobodno vrijeme. Odlazak do outleta Serravalle ( www.mcarthurglen.com/it/serravalle-designer-outlet/en/ ) i slobodno vrijeme za šoping. Povratak u Milano u večernjim časovima. Noćenje.

Milano Djenova jezero Komo, evropski gradovi | Royal Travel

Italija Djenova: Grad bogate istorije, pun čudesnih palata, trgova i crkava | Odmor Plus

4.DAN / CETVRTAK – 02.01.2024 / MILANO – PODGORICA
Doručak. Slobodno prijepodne za individualne aktivnosti.

Top 10 Places You Must Visit in Milano, Italy – Cosmeticsandstuff

Transfer do aerodroma. Let za Tiranu u 22:20 h. Slijetanje u Tiranu u 00:05 h. Transfer do Podgorice Kraj programa.

 

U CIJENU JE URAČUNATO:

Avio prevoz na relaciji Tirana – Milano – Tirana

1 komad ručnog prtljaga do 10 kg  (50cm x 40cm x 23 cm)

Transferi autobusom po programu

Usluga tri noćenja sa doručkom u hotelu sa 4* na odlicnoj lokaciji

Usluge pratioca / vodiča za razglede prema programu

Organizacioni troškovi putovanja

 

 

U CIJENU NIJE URAČUNATO:

Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje – obezbjeđuje agencija 10€

Lokalna turistička taksa koja se plaća na recepciji hotela

Fakultativne izleti, ulaznice, karte za gradski prevoz

 

NAČIN PLAĆANJA:

Mogućnost plaćanja na rate, s tim sto je potrebno prilikom prijave  uplatiti 200€ , ostale rate na mjesečnom nivou i zadnju ratu do 10 dana prije putovanja

 

FAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI – nisu obavezni niti su sastavni dio plana i programa puta. Izvode se u saradnji sa inopartnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 20 prijavljenih putnika (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cijene – cijene mogu biti više). Može doći do promjena u cijeni, satnici, organizaciji od strane inopartnera ili nekih nepredviđenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za promjene cijena.
 
NAPOMENA:

Validnost pasoša za ovo putovanje mora biti najmanje 3 mjeseca od završetka putovanja

Smještaj je obezbijeđen u standardnim dvokrevetnim sobama. Ograničen je broj trokrevetnih soba

jednokrevetne sobe se rade na upit

Avio kompanija nasumično određuje raspored putnika na letu

 

Za ovo putovanje važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TURISTIČKE AGENCIJE PLANETTOURS ME SA BROJEM LICENCE 82 IZDATE OD MINISTARSTVA TURIZMA I ODRZIVOG RAZVOJA i sastavni su dio ugovora o putovanju.

Za ovo putovanje minimalni broj prijavljenih putnika je 25. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo otkaza aranžmana najkasnije sedam dana prije polaska.

NAPOMENE:

Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.

Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.

Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.

Putnik je dužan da poštuje kućni red objekta u kome je smješten i lično odgovara za eventualnu štetu koja je nanešena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom.

Jednokrevetne i dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem za tri odrasle osobe su na upit.

U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obavještenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije polaska.

Ko želi uzeti dodatni kofer (čekirani prtljag) do 23 kg, dužan je to uraditi uz doplatu u agenciji najkasnije do pet dana pred let (na aerodromu je skuplje)

AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA EVENTUALNE PROMJENE SATNICE LETOVA

PUTNIK JE OBAVEZAN DA PROVJERI DUŽINU VAŽENJA PUTNIH ISPRAVA I INFORMISE SE O VIZNOM REZIMU ZEMLJE U KOJU PUTUJE

AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA VALIDNOST PUTNIH ISPRAVA PUTNIKA